Ενοικίαση γραφείου στην Θεσσαλονίκη

Η ενοικίαση γραφείου στη Θεσσαλονίκη αλλάζει και προσαρμόζεται στη νέα εποχή. Το flace.gr και οι συνεργάτες του θα σας βοηθήσουν – ΔΩΡΕΑΝ – να βρείτε το χώρο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας αυτή τη στιγμή. Η ενοικίαση γραφείων προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή, σε ένα μόνο site.

Το 2020 γίνεται μία προσπάθεια στη Θεσσαλονίκη να μετατραπεί σε ένα νέο κέντρο καινοτομίας. Οι πρώτες προσπάθειες έχουν στεφθεί με επιτυχία καθώς μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας δίνουν δυναμικό παρόν σε αυτές. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ανάπτυξης είναι λογικό να αναπτύσσονται νέες υπηρεσίες οι οποίες θα αγκαλιάσουν το νέο αυτό οικοσύστημα της συμπρωτεύουσας.

Αν είσαι επαγγελματίας ή έχεις ξεκινήσει μαζί με την ομάδα σου μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια και ψάχνεις έναν χώρο για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα το flace.gr είναι εδώ για εσένα.

Μέσω της online πλατφόρμας μας βρίσκεσαι σε θέση να γνωρίσεις και να διαλέξεις ανάμεσα σε ευέλικτους συνεργατικούς χώρους εργασίας και επιχειρηματικά κέντρα το μέρος όπου θα στεγάσει την επιχειρηματική σου δραστηριότητα.

Ευέλικτοι χώροι εργασίας οι οποίοι σας καλύπτουν τα πάγια λειτουργικά έξοδα μέσω του μισθώματος που ορίζει το συμβόλαιο σας συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησής. 

Επίσης, ένα από τα θετικά της μίσθωσης ενός τέτοιου είδους γραφείου αποτελεί η ευκαιρία ανάπτυξης του επαγγελματικού σας δικτύου. Η παρουσία σας σε έναν συνεργατικό χώρο εργασίας θα σας φέρει σε επαφή με επαγγελματίες οι οποίοι μπορεί να γίνουν μελλοντικοί συνεργάτες σας αλλά ακόμη και πελάτες σας.  Ο ρόλος του δικτύου είναι καθοριστικός και οι χώροι ευέλικτης εργασίας προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη.

Ο τρόπος εργασίας αλλάζει και οι προκλήσεις είναι πολλές ειδικά αν ξεκινάτε τώρα και κάνετε τα πρώτα σας βήματα. Γνωρίστε τους ευέλικτους χώρους εργασίας δωρεάν προχωρήστε στην ενοικίαση αυτού που σας ταιριάζει. Εκεί καθημερινά θα μπορείτε να βρεθείτε με άλλους επιχειρηματίες σε ένα περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να στεγάσει και να υποστηρίξει νέες επιχειρήσεις.

Ήδη στη πόλη της Θεσσαλονίκης έχουν ανοίξει νέα κέντρα συνεργατικών χώρων τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Στο flace.gr παραμένουμε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που αναγράφονται στα στοιχεία επικοινωνίας είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.

Compare listings

Compare