συνεργατικοί χώροι Διαφημίστε το χώρο γραφείου σας ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ και γεμίστε τα κενά σας ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Καλωσoρίσατε στο Flace Διαφημίστε το χώρο γραφείου σας και γεμίστε τα κενά σας γραφεία ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ γραφεία

Πώς δουλεύει το Flace;

Παίρνει μόνο μερικά λεπτά για να ανεβάσετε τον χώρο σου!

cloud-computing (1)

1. Ανεβάστε τον χώρο σας

Δημιουργήστε μία νέα καταχώρηση του χώρου σας εύκολη και γρήγορα σε λιγότερο από 5 λεπτά μέσω της πλατφόρμας μας. Παρ’όλα αυτά είμαστε πάντα στην διάθεση σας να σας βοηθήσουμε σε όλη τη διαδικασία και να παρέχουμε τις συμβουλές μας.

 

sporting events and elegance in combination with rolex noob.to.discover our swiss luxury https://www.tomtops.ru/ collection on the official website.best https://www.replica-watches.is/ is always headed by quality.full collection of men’s and ladies’ cloneswatches.com to buy online.who sells the best https://www.vapesstores.de/ may possibly be the principal to create a perform watch business..willing as well as the spiritual techniques often is the ideas attached to best hublot replica.hundreds of newly vapesstores.nl vape kopen.each and every high quality fendi replica is truly a understand masterpiece of design.

video-conference

2. Λάβετε αιτήματα προβολής του χώρου σας

Θα προβάλουμε τον χώρο σας σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να μοιραστούν έναν χώρο γραφείου σαν τον δικό σας. Θα λάβετε ειδοποίηση απευθείας από τον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για αίτημα προβολής χώρου είτε ερωτήσεις σχετικά με τον χώρο σας.
euro

3. Βγάλτε έξτρα χρήματα

Κερδίστε χρήματα νοικιάζοντας τον έξτρα χώρο του γραφείου σας. Έχετε τον έλεγχο των συμβολαίων και των μεθόδων πληρωμής σας. Χρεώνουμε μόνο το 10% στο σύνολο των μίσθιων που θα γίνει το συμβόλαιο (έως 12 μήνες). Δείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις της Flace για περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάσε τους Eπιχειρηματικούς όρους του “Πάροχου γραφειακού χώρου” με τη Flace

Τύποι γραφείων

Δείτε τους διάφορους τύπους γραφείων που μπορείτε να προσθέσετε στην ιστοσελίδα μας

συνεργατικοί χώροι

Αποκλειστικό Γραφείο (Private Office)

Ένας αποκλειστικός χώρος εργασίας στον οποίο έχει πρόσβαση μόνο ο ενοικιαστής.

συνεργατικοί χώροι

Γραφείο σε κοινόχρηστο χώρο με κράτηση (Reserved Desk)

Ένας χώρος εργασίας, στον οποίο ο ενοικιαστής εργάζεται μαζί με άλλους επαγγελματίες έχοντας το δικό του γραφείο για αποκλειστική χρήση.

συνεργατικοί χώροι

Γραφείο σε κοινόχρηστο χώρο χωρίς κράτηση (Open Desk)

Ένας χώρος εργασίας, στον οποίο ο ενοικιαστής έχει την ευελιξία να εργαστεί οπουδήποτε σε έναν κοινόχρηστο γραφειακό χώρο.

100% Success based service

Η χρέωση για την υπηρεσία μας ειναι 100% success based. Αυτό σημαίνει ότι η πληρώνεται για την υπηρεσία μας μόνο και εφόσον βρείτε τον κατάλληλο ενοικιαστή για τον χώρο που ενοικιάζετε.

Coworking Spaces

Δύο επιλογές πληρωμής της υπηρεσίας Flace

Επιλογή 1 – Upfront

10% στο σύνολο των μίσθιων που θα γίνει το συμβόλαιο (έως 12 μήνες)

Επιλογή 2 – Μηνιαία

12,5% επί του ενοίκιου κάθε μήνα (έως 12 μήνες ή μέχρι το τέλος του συμβολαίου)

Compare listings

Compare