Apokleistiko grafeio Athina Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις Διαβάστε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε

Ενοικιαστές

Πόσο μου κοστίζει η υπηρεσία του Flace;

Για εσάς ως ενοικιαστή, η χρήση του Flace είναι εντελώς δωρεάν.

Τι γραφεία μπορώ να βρω στο Flace;

Το Flace έχει να κάνει με τα ευέλικτα γραφεία και το κοινόχρηστο γραφείο, που σημαίνει ότι μοιράζεστε ένα γραφείο με άλλες εταιρείες και επωφελείστε από την κατανομή του κόστους κουζίνας, τουαλέτας, αίθουσας συνεδριάσεων, διαδικτύου κλπ. Βρείτε χώρους που ταιριάζουν με το προφίλ της επιχείρησή σας.

Στο Flace, θα βρείτε χώρους γραφείου όπου μπορείτε να εργαστείτε σε έναν χώρο με άλλες εταιρείες είτε να έναν κλειστό χώρο γραφείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο για εσάς και την ομάδα σας αλλά και συνεργατικούς χώρους γραφείων.

Ποιος προσφέρει γραφεία στο Flace;

Σε κάθε κάθε λίστα χώρου θα βρείτε στην ενότητα “Περιγραφή” μια σύντομη περιγραφή του χώρου και του παρόχου. Οι περισσότερες από τις λίστες χώρων είναι συμβάσεις υπομίσθωσης με άλλες εταιρείες ή ομάδες γραφείων που έχουν αχρησιμοποίητο χώρο γραφείου ή χώρο γραφείου στα ενοικιαζόμενα γραφεία τους που δεν χρησιμοποιούν.

Ορισμένες λίστες προέρχονται από συνεργατικούς χώρους, καθώς πληρούν επίσης τα κριτήρια μικρών και ευέλικτων συμβολαίων.

Επιπλέον, ορισμένα γραφεία προσφέρονται απευθείας από τον ιδιοκτήτη του γραφειακού χώρου, ο οποίος νοικιάζει όχι μόνο επιμέρους γραφειακούς χώρους αλλά και έναν ολόκληρο όροφο γραφείου .

Μπορώ να επισκεφτώ τα γραφεία πριν;

Φυσικά! Πατώντας το κουμπί “Κλείσε ραντεβού” μπορείτε να ζητήσετε, χωρίς καμία χρέωση, να επισκεφτείτε τον χώρο. Το αίτημα προβολής χώρου θα σταλεί απευθείας στον πάροχο του χώρου κι αυτός θα επικοινωνήσει μαζί σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να δείτε τον χώρο που σας ενδιαφέρει αλλά και να γνωρίσετε από κοντά τους πιθανούς ενοικιαστές που εργάζονται στον ενδιαφερόμενο χώρο.

Πρέπει να πληρώσω εγγύηση;

Αυτό είναι στην ευχέρεια του παρόχου του χώρου. Κάποιοι ιδιοκτήτες/ενοικαστές μπορεί να ζητήσουν εγγύηση ενός μήνα ωστόσο, υπάρχουν επίσης γραφεία όπου δεν απαιτείται εγγύηση.

Πόσο καιρό είναι οι περίοδοι προειδοποίησης και οι όροι συμβολαίου;

Οι προθεσμίες και οι ελάχιστοι χρόνοι ακύρωσης του συμβολαίου μπορούν να βρεθούν σε κάθε λίστα χώρου στο “Λεπτομέρειες συμβολαίου”. Για τα περισσότερα γραφεία, οι περίοδοι προειδοποίησης είναι 30 ημέρες ή 3 μήνες και η ελάχιστη διάρκεια είναι μεταξύ 1 και 6 μηνών.

Με ποιον θα πραγματοποίησω τη μίσθωση εαν επιλέξω ένα γραφείο μέσω της πλατφόρμας Flace;

Ο αντισυμβαλλόμενος σας είναι ο ιδιοκτήτης/ενοικιαστής του χώρου.

Πάροχος γραφειακού χώρου

Τι είδους ενοικιαστές αναζητούν μια λύση γραφείου στο Flace;

Οι ενοικιαστές είναι κυρίως αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδρυτές επιχειρήσεων, νεοσύστατες επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν έναν ευέλικτο χώρο για την επιχείρησή τους μειώνοντας τα έξοδα τους.

Ποιος τύπος γραφείου είναι κατάλληλος για το Flace;

Μέσω της Flace μπορείτε να προσφέρετε ξεχωριστούς χώρους σε γραφείο ανοιχτού χώρου καθώς και χώρους γραφείων κλειστού τύπου. Αν θέλετε να προσφέρετε έναν ολόκληρο όροφο ή ένα πλήρες γραφείο, μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Ωστόσο, συνιστούμε επίσης να ενοικιάσετε το χώρο ανά δωμάτιο, δεδομένου ότι στοχεύετε σε μια άλλη ομάδα ανθρώπων που αναζητούν έναν ή περισσότερους χώρους γραφείων και λιγότερο για ένα ολόκληρο γραφείο πολλών τετραγωνικών μέτρων.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Flace και άλλων ιστοσελίδων προώθησης ακινήτων όπως το Spitogratos;

Το Flace επικεντρώνεται 100% σε ευέλικτες λύσεις γραφειακών χώρων και εταιρίες που το αναζητούν. Επενδύουμε πολύ στο μάρκετινγκ, προκειμένου να προσελκύσουμε συγκεκριμένα την προσοχή αυτής της ομάδας ανθρώπων που σας ενδιαφέρει. Σας βοηθάμε επίσης να δημιουργήσετε την καταχώρισή σας και να σας συμβουλέψουμε ώστε να μπορείτε να νοικιάσετε το χώρο σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επιπλέον, η καταχώρισή σας έχει πάντα καλή προβολή και δεν περιλαμβάνεται μεταξύ μεγάλου αριθμού άλλων καταχωρίσεων από επιχειρηματικά κέντρα ή μεσίτες.

Πώς μπορώ να προσφέρω χώρο γραφείου ή χώρο γραφείου μέσω του Flace;

Στη κεντρική σελίδα του Flace υπάρχει ένα κουμπί πάνω δεξία “Πρόσθεσε τον χώρο σου”. Πατώντας αυτό το κουμπί θα σας οδηγήσει σε μία σελίδα όπου βήμα βήμα συμπληρώνετε όλα τα πεδία που απαιτούνται έτσι ώστε να δημιουργήσετε την καταχώρηση σας. Εάν προκύψουν ερωτήσεις, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μέσω online συνομιλίας. Επιπλέον αναλαμβάνουμε δωρεάν την φωτογράφιση του χώρου σας έτσι ώστε να προβάλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χώρο σας. Η καταχώριση αλλά και η φωτογράφιση του χώρου σας είναι εντελώς δωρεάν για εσάς. Προς το παρόν η δωρεάν φωτογράφιση αναλαμβάνεται μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία του Flace;

Πρώτα απ ‘όλα, σας βοηθάμε στη δημιουργία της καταχώρισης σας και σας συμβουλεύουμε όσον αφορά την τιμή του ενοικίου εφόσον χρειαστεί. Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση του χώρου σας έτσι ώστε να αναδείξουμε τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αυξήσουμε σημαντικά τις πιθανότητες γρήγορης ενοικίασης του χώρου σας. Επιπλέον επενδύουμε πολύ στο μάρκετινγκ και παρουσιάζουμε την προσφορά σας, ειδικά στους ενδιαφερόμενα ενοικιαστές εξασφαλίζοντας την εύρεση πιθανών ενοικιαστών που ταιριάζουν στο προφίλ αυτών που αναζητάτε.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία του Flace;

Η χρέωση της υπηρεσίας μας είναι δωρεάν μέχρις ότου να βρεθεί ο ενοικιαστής. Το κόστος της υπηρεσίας μας χρεώνεται μόλις υπογραφεί το συμφωνητικό μίσθωσης του χώρου σας με τον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή.

Μόνο εάν ένα συμφωνητικό μίσθωσης ολοκληρωθεί επιτυχώς θα πρέπει να καταβάλετε την προμήθεια του Flace. Σας παρέχουμε δύο επιλογές για την πληρωμή προμήθειας της Flace. 

Επιλογή 1: 10% στο σύνολο των μίσθιων που θα γίνει το συμβόλαιο (έως 12 μήνες)

Επιλογή 2: 12,5% επί του μίσθιου μήνα-μήνα (έως 12 μήνες ή μέχρι το τέλος του συμβολαίου)

Η προμήθεια του Flace θα πρέπει να καταβάλλεται εξ’ολοκλήρου με την ολοκλήρωση του συμφωνητικού μίσθωσης του χώρου μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες.

Ποιο κόστος θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην τιμή του ενοικίου;

Εκτός από το μίσθωμα του ενοικιαζόμενου χώρου που προσφέρεται, η χρήση των κοινόχρηστων χώρων (διαδρόμους, κουζίνα, τουαλέτα) και όλες οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρικής ενέργειας, καθαρισμός του γραφείου και η χρήση του Internet) θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην αναγραφόμενη τιμή του ενοικίου σας. Εάν έχετε μια αίθουσα συσκέψεων, θα πρέπει να αναφέρετε εάν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης δωρεάν ή με επιπλέον χρέωση. Εάν προσφέρετε επιπλωμένο τον γραφειακό χώρο, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το κόστος χρήσης των επίπλων.

Τα γραφεία πρέπει να είναι επιπλωμένα ώστε να μπορώ να τα νοικιάσω μέσω του Flace;

Όχι. Παρόλα αυτά ένας χώρος ο οποίος παρέχει τουλάχιστον τα βασικά, όπως ένα γραφείο, μια καρέκλα και ίσως ένα λαμπατέρ θα έκαναν σίγουρα πιο ελκυστικό τον χώρο σας.

Ποιο κόστος πρέπει να συμπεριληφθεί στην τιμή του ενοικίου;

Εκτός από το μίσθωμα του ενοικιαζόμενου χώρου που προσφέρεται, η χρήση των κοινόχρηστων χώρων (διαδρόμους, κουζίνα, τουαλέτα) και όλες οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρικής ενέργειας, καθαρισμός του γραφείου και η χρήση του Internet) θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην αναγραφόμενη τιμή του ενοικίου σας. Εάν έχετε μια αίθουσα συσκέψεων, θα πρέπει να αναφέρετε εάν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης δωρεάν ή με επιπλέον χρέωση. 

Compare listings

Compare