Ποιοι είναι οι τύποι ευέλικτων χώρων εργασίας;

πληρως εξοπλισμένα γραφεία

Οι ευέλικτοι χώροι εργασίας ομαδοποιούνται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν από τις επιχειρήσεις που τους επιλέγουν. Υπάρχουν χώροι οι οποίοι είναι ήδη επιπλωμένοι οπότε, οι εργαζόμενοι μπορούν από την πρώτη κιόλας ημέρα να προχωρήσουν με τις εργασίες τους, ενώ άλλοι όχι. Ωστόσο όμως, η κατηγοριοποίηση δεν γίνεται στο αν αυτοί είναι επιπλωμένοι ή όχι καθώς πλέον λαμβάνονται υπόψη άλλα μεγέθη.

Ευέλικτοι χώροι εργασίας, οι κύριες κατηγορίες αυτών:

1. Coworking space

Ένας από τους πιο γνωστούς τύπους ευέλικτων χώρων εργασίας. Σε αυτή την περίπτωση πολλοί εργαζόμενοι με διαφορετικού τύπου δραστηριότητες μοιράζονται χώρους γραφείων οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι πλήρως (Έπιπλα, Ρεύμα, Δίκτυο, Ιντενερτ κτλ)

2. Hot Desks – Open Desks

Ο φθηνότερος τύπος ευέλικτου χώρου εργασίας όπου απλά νοικιάζετε ένα γραφείο σε ένα χώρο εργασίας, ωστόσο, δεν έχετε εγγυημένα το ίδιο γραφείο κάθε φορά που θα βρίσκεστε σε αυτόν.

3. Dedicated desks – Reserved desks

Παρόμοια με τα hotdesks στα οποία νοικιάζετε ένα γραφείο, ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο πιο αυστηρά, καθώς σας επιτρέπουν να εργάζεστε στο ίδιο γραφείο κάθε φορά.

4. Private offices

Πρόκειται για τον πιο ακριβό τύπο ευέλικτου χώρου εργασίας καθώς θα έχετε ένα χώρο αποκλειστικά δικό σας.

5. Serviced office

Ίσως ο μοναδικός τύπος ευέλικτων χώρων εργασίας που δίνει εταιρική αίσθηση. Είναι κατάλληλος για ενοικίαση από μία μεγάλη ομάδα ατόμων που έχει ανάγκη από έναν άνετο και μεγάλο χώρο δραστηριότητας.

Γνωρίστε ευέλικτους χώρους εργασίας προς ενοικίαση, στο flace.gr με ένα κλικ ΕΔΩ

Join The Discussion

Compare listings

Compare